Contact

Huis & Tuin Toppers B.V.
De winkel voor sfeer in huis & tuin

Huisentuintoppers.nl is de online winkel voor sfeer in huis & tuin. We blijven ons aanbod aan kunstplanten, (verlichte) plantenbakken, haardhout en tuinhout steeds vernieuwen. Ook maatwerk tuinaanleg, veranda’s en overkappingen kunnen we voor u maken. Helemaal naar eigen smaak!

Maatwerk projecten

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor huis & tuin zoals: veranda’s, overkappingen, vlonders, houten meubelen, maar ook (complete) aanleg van tuinen met kunstgras, schuttingen, bomen en planten. Daarnaast doen wij ook aan inrichting van winkels, showrooms en bedrijfspanden met onze kunstplanten compleet met plantenbak. Uw ideeën vertalen wij naar een passend ontwerp. Huis & Tuin Toppers B.V. staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Uw wensen voor maatwerk projecten kunnen wij ook volledig van A tot Z voor u verzorgen. Wij komen graag bij u thuis of bedrijf langs voor een gratis passend advies en een vrijblijvende offerte. Ons werkgebied voor het thuisadvies en het montageteam ligt binnen een straal van 25 km rondom onze vestiging in Lisserbroek. Wij richten ons zowel direct op consumenten, als op samenwerkingen met zakelijke partners.

Hulp of advies nodig?

Wilt u hulp of advies over onze dienstverlening of bij het bestellen in onze webshop? Aarzel niet en neem contact met ons op.
WhatsApp Peter: 06 13 58 55 06 of Floris: 06 23 24 01 17

Webshop

U bestelt en betaalt de gewenste producten eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk op het door u bepaalde afleveradres wordt afgeleverd. Kijk ook eens in onze andere webshops:

Huis & Tuin Toppers B.V.
Lisserbroekerweg 40
2165 BG Lisserbroek

Peter: 06 – 13 58 55 06
Floris: 06 – 23 24 01 17

www.huisentuintoppers.nl
info@huisentuintoppers.nl

KvK: 67669484
BTW: NL 857121327 B01